top of page
Daphne van der Meij Homeopaat Limburg Ijsbad Praktijk LIJF

Daphne

Maak kennis met Daphne van der Meij, een rustige en geduldige homeopatische therapeut met een liefdevolle benadering. Eentje die met toewijding naar mensen kan luisteren. Ze heeft een passie voor het complexe menselijk lichaam en blijft zich ontwikkelen om cliënten te begeleiden naar een gezonder leven. Daphne's kracht ligt in het creëren van een veilige en ondersteunende setting, waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen. Dit stelt haar in staat om effectief tot de kern van hun problemen door te dringen en passende oplossingen aan te dragen.

  • Facebook
  • Instagram

Mijn verhaal

Ik ben Daphne van der Meij. Gedurende mijn loopbaan heb ik verschillende wegen bewandeld op zoek naar mijn ware roeping. Ik heb ervaring opgedaan als docent op de basisschool, als sportinstructeur, ik heb gewerkt met getraumatiseerde jongeren en zelfs overwogen om psycholoog te worden. Hoewel ik in al deze vakgebieden plezier vond, ontbrak er iets essentieels: een diepe innerlijke voldoening. Toen ontdekte ik homeopathie, en daarin vond ik eindelijk de perfecte samenkomst van mijn passies en talenten. Mijn fascinatie voor de complexe werking van het menselijk lichaam vond hier zijn thuis. Het vermogen om met geduld en toewijding naar mensen te luisteren en samen met hen te werken aan het herstellen van hun balans, gaf me een gevoel van vervulling dat ik eerder niet had ervaren. Mijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en "honger" naar kennis hebben me aangespoord om voortdurend te blijven leren en groeien. Dit omvat onder meer mijn verdieping in orthomoleculaire therapie, voeding, mindset en tal van andere vakgebieden. Door voortdurende zelfontwikkeling breid ik voortdurend mijn "gereedschapskist" uit, zodat ik mijn cliënten de best mogelijke zorg kan bieden en hen kan begeleiden op hun reis naar een gezonder, evenwichtiger leven.

Contact

Heb je twijfels of je met jouw klachten bij mij aan het juiste adres bent? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laten we samen ontdekken hoe ik je kan helpen.

06 - 82 35 37 81

bottom of page