top of page
Pauline Frijns Fysiotherapie Osteopathie Praktijk LIJF Ijsbad Limburg

Pauline

Meet Pauline, onze enthousiaste therapeut met een positieve instelling en een vleugje humor. Met bijna 25 jaar ervaring in de fysiotherapie heeft ze een passie voor het menselijk lichaam en een diepe betrokkenheid bij haar patiënten.

Ze gelooft in duurzame resultaten en gaat verder dan de standaard aanpak om de oorzaak van klachten te achterhalen. Pauline vindt voldoening in het verbeteren van de kwaliteit van leven en het helpen van mensen om weer te doen wat ze graag willen doen. Haar voortdurende toewijding aan leren en groeien zorgt ervoor dat ze altijd klaar staat om haar patiënten nog beter van dienst te zijn.

Bij Pauline draait het om het leveren van dat extra stukje zorg en aandacht dat het verschil maakt. Haar missie? Jou helpen om van je klachten af te komen en je welzijn te verbeteren, stap voor stap.

  • Facebook
  • Instagram

Mijn verhaal

Bijna 25 jaar geleden begon ik, Pauline, mijn opleiding tot fysiotherapeut. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam was altijd al aanwezig, dus dit leek een natuurlijke stap. Na het behalen van mijn diploma begon het echte leerproces, zoals vaak gezegd wordt over het behalen van een rijbewijs: "Je leert pas echt fysiotherapeut zijn als je begint te behandelen." En dat bleek waar te zijn.

Tijdens die periode stuitte ik steeds vaker op mijn eigen beperkingen als therapeut. Soms kon ik niet het bevredigende resultaat behalen dat ik voor ogen had, en ik kon niet altijd iedereen helpen zoals ik dat graag wilde. Dit begon me te frustreren, maar het diende als een krachtige motivatie om op zoek te gaan naar nieuwe behandelmethoden die mijn patiënten beter zouden kunnen ondersteunen. Ik wilde mijn therapeutische grenzen verleggen.

Het waren deze momenten die me in staat stelden om dat extra stukje zorg te bieden, dat extra streven naar resultaat. Ik kon een 79-jarige vrouw helpen, zelfs nadat haar arts had gezegd dat ze maar met de pijn moest leren leven. Ik kon een jonge vrouw assisteren die jaren na een auto-ongeluk en talloze behandeltrajecten nog steeds met klachten kampte, zodat ze haar studie en hobby's weer kon oppakken. Ik kon de sportieve dochter van een vriendin binnen enkele minuten van knieklachten verlossen, zodat ze de hardloopwedstrijd kon lopen waar ze van droomde. Dit gaf me immense voldoening.

Mensen helpen om van hun klachten af te komen, hun kwaliteit van leven te verbeteren en hen in staat te stellen te doen wat ze graag willen doen, dat is waar mijn passie ligt.

In mijn behandelingen neem ik vaak een andere benadering dan de 'traditionele' fysiotherapeut. Ik pas diverse behandelmethoden en technieken toe om de onderliggende oorzaak van klachten te achterhalen. Ik geloof dat alleen door de oorzaak aan te pakken, duurzame resultaten kunnen worden bereikt. Ik noem dit duurzaamheid in de fysiotherapie.

Betekent dit dat ik alles weet en elke klacht zonder problemen kan verhelpen? Nee, absoluut niet. Er valt altijd meer te leren en te ontdekken. Maar ik ben vastbesloten om te blijven groeien, nieuwe technieken te verkennen en mezelf te ontwikkelen, alles om mijn patiënten nog beter te kunnen bijstaan. Dat is mijn missie en mijn voortdurende motivatie.

Contact

Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek en om te zien of er een klik is.

06 - 82 35 37 81

bottom of page